Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Шестима се борят да оглавят НАП в Пловдив, търсят началници за три важни дирекции

Шестима се класираха за втория етап от конкурса за избор на директор на Териториалната дирекция на НАП в Пловдив. Те ще се надпреварват за позицията, която от няколко месеца се управлява от заместник.

Допуснати са Виктор Стоименов, Димитър Ценов, Миглена Атанасова, Пламен Георгиев и Светла Пенкова и Тихомир Колев, става ясно от списък, публикуван от приходната агенция. Други трима не са покрили изискванията и не се класират напред в конкурса. Това са Златко Вълчев, Михаела Райкова и Сергей Сребре, които не са представили необходимата документация.

Очаква се шестимата, които са допуснати до втори кръг, са положат писмен изпит, в който да изложат вижданията си за управленска политика на дирекцията. Веднага след това се попълват тестове за личностни и делови качества. След като работите им преминат през оценяване по скала от 1 до 5, успешно справилите се ще положат интервю.

Заплатата за тази длъжност варира между 3995 лв. и 4397 лв., като се дава възможност да получават и бонуси за успешна работа на териториалната дирекция. Очаква се до две седмици да стане ясно кой от шестимата ще оглави ТД на НАП-Пловдив.

Междувременно три важни дирекции са били овакантени и за техните места също се търси началник. Това са дирекциите „Събиране“, „Обслужване“ и „Контрол“.

Източник: Трафик

Подобни публикации

Back to top button