Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Откриха обновената и модернизирана Клиника по кардиология на УМБАЛ “Свети Георги” в Пловдив

Официално се откри изцяло обновената Клиника по кардиология към УМБАЛ “Свети Георги” ЕАД – Пловдив. На събитието присъстваха изпълнителният директор на университетската болница проф. д-р Карен Джамбазов, заместник-директорът по “Диагностична и лечебна дейност” – База II проф. д-р Иван Дечев, началникът на Клиниката по кардиология проф. д-р Федя Николов, както и други началници на клиники и отделения.

“Всичко е подновено – стаи, манипулации, нова климатична система. Няма място в клиниката, което да не е коригирано. Имаме и библиотека за пациентите. Стените са осеяни с произведения на изкуството. Благодарим и на митрополит Николай, който ни помогна да направим най-красивия параклис. Освен здравна, имаме и сoциална мисия – да лекуваме всички. Стремим се да създадем една атмосфера на професионализъм, емоция и настроение. Всичките в клиниките са професионалисти и нямаме никакво текучество”, каза Федя Николов.

“Ремонтът на клиниката по кардиология е само една малка част от амбициозната програма на нашата болница да става все по-добра и да придобие европейско уважение. Искрената радост, която усещам в проф. Николов, за мен е най-голямото удовлетворение. Пари могат да се дават навсякъде, но ако резултатът не е добър, никой няма да е щастлив. Благодаря на него и екипа му, че вложили собствени усилия. Това, което са постигнали, допълнително с ремонта, дават душа на всичкото това. За мен комфортът, в който ще работят, е най-важен, отколкото парите, които са хвърлени”, допълни го проф. Джамбазов.

Източник: Фокус

Подобни публикации

Back to top button