Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураТОП новини
Популярно

Музика, гайди, занаяти, игри, вкусотии, заря – идва Куклен фест

На 1, 2 и 3 юли централният площад в Куклен ще се превърне в сцена на тридневни празненства. Миналата година Община Куклен постави началото на Регионален събор “Куклен фест“, с амбицията и желанието на организаторите да се развива и да стане емблема.
Посетителите ще се насладят на богата музикална програма, гайдарски състави, алея на занаятите, детски център, игри и забавления за малки и големи, вкусна храна и още много изненади. Градусът на настроението ще вдигат популярни самодейни и професионални оркестри, а за финал – тържествена заря-проверка под ръководството на ген. Явор Матеев.
Част от тазгодишния фестивал ще бъдат: Здравко Мандаджиев и танцово шоу “Кабири”, орк. “Славяни” – Стара Загора, родопският славей Николай Славеев.
Водещ отново ще бъде невероятната Веселина Бабаджанкова. За втора поредна година любителите на народните танци се събират на “Голямата Кукленска хоротека на открито” с водещ Динко Николов.
Входът е свободен!
Източник: plovdivnow.bg

Подобни публикации

Back to top button