Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Pegasus Airlines спряла полетите между Пловдив и Истанбул без предупреждение

Турската авиокомпания Pegasus Airlines е спряла редовните полети между Пловдив и Истанбул без предупреждение и без да посочва никакви причини за това. “Решението е на авиокомпанията, тя преценява и решава. Не е ясно дали ще подновят на по-късен етап дестинацията” – коментира председателят на Съвета на директорите на “Летище Пловдив” ЕАД Дойчин Ангелов.

Последният полет е осъществен на 15 юни, след това връзката с летището в Турция изведнъж изчезнала от екрана на системата в Координационния център.

“Вероятно причините са чисто търговски. Така както Ryanair спряха полетите до Ирландия, тъй като имали проблеми с летище в Дъблин, а Wizzair – до Дортмунд, защото, както казаха, летят само до летище, където имат бази” – обясни Ангелов.

Припомняме, че самолетната връзка от летището в Пловдив стартира на 18 февруари, а полетите до летище “Сабиха Гьокчен“ продължиха малко повече от 100 дни.

“Линията не беше много натоварена, но не може за три месеца да се разработи и наложи, защото се изисква време за това” – допълни Ангелов.

Редовните полети от Пловдив до Истанбул се изпълняваха два пъти седмично.

Източник: plovdiv24.bg

Подобни публикации

Back to top button