Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниСпортТОП новини

Не пропускайте вечерите на спорта за младежи

Младежкият център в Пловдив организира днес от 19 часа „Вечери на спорта“. Инициативата се провежда веднъж месечно през месеците юли, август и септември и това е второто издание за това лято. В часовете между 19 и 21 часа младежи от 15 до 29-годишна възраст ще могат да практикуват любимия си спорт, да се запознаят с други млади хора и да се забавляват. Мястото е спортния комплекс на Гребната база.

Младежката инициатива е организирана от Георги Атанасов – един от активните младежи на ОП „Младежки център Пловдив“. Участниците могат да избират между следните спортове: баскетбол; волейбол; футбол и тенис на маса. Необходима е обаче предварителна регистрация.

Дейността се реализира по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.

Източник: Марица

Подобни публикации

Back to top button