Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Обърнат тир в разделителната ивица на автомагистрала “Тракия”

Обърнат тир в разделителната ивица в района на 137 км. на автомагистрала “Тракия” затруднява движението и в двете посоки. Това съобщиха от областната дирекция на МВР в Пловдив. Произшествието е възникнало около 15:30 часа. По предварителни данни няма пострадали.

На място са екипи от “Пътна полиция”, които регулират движението до изтегляне на тежкотоварното превозно средство, което е пътувало към Бургас. Предстои да бъде изяснена причината за катастрофата.

Движението в района се осъществява в аварийните ленти в двете платна, съобщиха от агенция „Пътна инфраструктура”. Оттам апелират шофьорите да спазват правилата за движение, да карат внимателно, спазвайки дистанция и със съобразена скорост, да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button