Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

НАП пусна на търг атрактивен терен в Пловдив

Атрактивен имот в пловдивския район “Източен” е обявен от НАП за публична продан. Урбанизираната територия е с обща площ 4139 квадратни метра, но на търг се продава 1/2 от него при начална продажна цена 296 000 лв.

Поземленият имот се намира на бул. “Цариградско шосе” № 37, зад бензиностанция “Хаджията Груев”, по кадастрална карта и кадастрални регистри на Пловдив, одобрен със заповед на изпълнителния директор на АГКК от 3 юни 2009 г. Последното изменение на кадастралната карта и кадастралните регистри, засягащо поземления имот е от 15.04.2020 г., с трайно предназначение на територията: урбанизирана, начин на трайно ползване: за друг обществен обект, комплекс. Тук е трябвало да се изгради ветеринарно-медицински институт.

Имотът е частен и е придобит с нотариален акт, вписан в Службата по вписванията в Пловдив на 28.12.2007 г. Продажбата се извършва от публичен изпълнител от Териториалната дирекция на НАП-Пловдив заради задължения към държавата. Срещу собственика на терена е било образувано изпълнително дело година по-рано.

Обявеният търг ще бъде с тайно наддаване и ще се проведе на 27 юни.  Построените в имота сгради не са обект на публичната продан. Огледи могат да се правят от 13 до 19 юни, а предложенията за участие в търга се подават в дирекция “Събиране” при ТД на НАП – Пловдив до 20 юни.

Началната тръжна цена е 296 000,00 лв., а депозитът за участие в търга – 20% от нея или 59 200 лв.

Източник: plovdiv24.bg

Подобни публикации

Back to top button