Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

МВР разпореди дисциплинарна проверка на „голата акция“ в Бушидо

Министерството на вътрешните работи започва дисциплинарна проверка срещу шестима служители на пловдивската дирекция по повод станалата известна като „голата акция“ в нощен клуб Бушидо, съобщават от Пресцентъра на ведомството. след като приключи проверката за неправомерни действия при полицейска операция в нощен клуб на 6 май.

Припомняме, че тя се проведе преди месец навръх Гергьовден. Тогава клиенти и персонал на заведението масово са проверявани с часове за наркотици. Хора твърдяха, че са събличани, унижавани и срещу тях е употребенана прекомерна сила. Недоволството доведе до протест на ресторантьорите, който се проведе в Пловдив под мотото „Няма да търпим“, след което Прокуратурата започна проверка по случая.

Междувременно приключи проверка на дирекция „Инспекторат“ към вътрешното ведомство, която бе възложена от служебния министър Иван Демерджиев.
Тя е установила неправомерни действия на полицаи по време на операцията в пловдивската дискотека. В доклада са установени нарушения на шестива служители от ОД на МВР – Пловдив, четирима от които са на ръководни длъжности.

Ето защо МВР започва проверка за дисциплинарни нарушения по чл. 205, ал. 2 от Закона за МВР. В съобщението се казва още, че след приключването ѝ ще бъдат определени тежестта на нарушенията и съответните наказания.

Източник: podtepeto.com

Подобни публикации

Back to top button