Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураТОП новини
Популярно

Международен младежки фестивал на Гребната база

На 3 и 4 юни в ОП “Младежки център Пловдив“ ще се състои второто издание на Международен младежки фестивал. През целия уикенд посетителите на Гребна база ще имат възможността да разгледат изложението, на което може да се запознаят с дейността на над 25 младежки и доброволчески организации на национално и международно ниво. Едновременно с това в залите на Центъра може да посетят и обучителните сесии на теми като младежки политики, поколението Z, инициативи за здраве, изкуство и доброволчество.

Специален гост на фестивала тази година ще бъде шампионката по кану-каяк Станилия Стаменова, която ще проведе беседа за спорта, мотивацията и покоряването на върховете в живота.

С вход свободен ще се проведат и няколко работилници за кариерно ориентиране, скаутски изпитания, ментално здраве, творческо писане и други.

Повече информация относно организациите и програмата може да откриете във Facebook събитието в страницата на Младежкия център или на телефон 0888900676. За посещението и участието в неформалните сесии е необходима само регистрация тук: https://forms.gle/SbmchcBBP2jAaCeA9.

Може да се включи всеки, който иска да обогати познанията си и да подобри различни умения по темите, както и да разгледа изложението.

Събитието се реализира по проект “Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014- 2021 г.

Източник: plovdiv24.bg

Подобни публикации

Back to top button