Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураПрепоръчани

„Киномания“ отбелязва годишнините на Катрин Деньов, Робърт де Ниро, Жерар Депардийо и Джеръми Айрънс

Фестивалът „Киномания“ ще отбележи със специални прожекции годишнините на Катрин Деньов, Робърт де Ниро, Жерар Депардийо и Джеръми Айрънс, съобщават организаторите от НДК.

По думите им, по традиция, сред акцентите в програмата са редица национални премиери на най-доброто от изминалата година в световното кино, както и вечни класики, с които „Киномания“ отдава почит на големите майстори на седмото изкуство.

В салоните публиката ще се срещне с Майкъл Кейн като „Великият беглец”, режисиран от Оливър Паркър, Итън Хоук и Педро Паскал в „Странен начин на живот” под режисурата на Педро Алмодовар, Майкъл Фасбендер като треньор на футболния отбор на Американска Самоа в „Гол за победа” на Тайка Уайтити.

От 16 ноември до 3 декември, програмата на 37-ото издание, освен в зала 1 на НДК и кино „Люмиер“, ще има и в кино „Одеон“, Дома на киното, ЕвроСинема, G8, „Влайкова“ и зала „Славейков“, както и в Пловдив и Варна.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button