Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Д-р Емил Кабаиванов: Ако до 2 седмици фирмата-изпълнител не приключи работата си в Карлово, „ВиК“ – Пловдив да завърши улиците

Ако в рамките на следващите две седмици фирмата-изпълнител, избрана от „ВиК“ ЕООД Пловдив за изпълнение на негов проект в Карлово не приключи работата си по започнатите улици „Хан Крум“, „Парчевич“, „Криволак“, „Опълченска“ и „Земеделска“ в града и не въведе в експлоатация изградените водопроводи и сградните отклонения към тях, дружеството е длъжно да намери вариант то да завърши улиците.

След това Община Карлово има готовност с бързи темпове, със свои средства да положи нови тротоарни и улични настилки, за да изпълни своя ангажимент към гражданите, които живеят там. Следим ежедневно темповете на работа и, ако има забавяне, ще информираме гражданите и медиите, министъра на регионалното развитие, министъра на околната среда, управителя на ВиК холдинга. Не можем да позволим повече забавяне, което затруднява сериозно транспортния трафик в града и нарушава нормалния живот на хората. Това за нас е най-важно и ще използваме всички законни средства, за да решим проблема.

Това каза кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов на 15 май, след последната среща с управителя на „ВиК“ – Пловдив – инж. Огнян Кулишев, част от неговия екип и представител на надзора.

Кметът съобщи, че още след разговора във „ВиК“ Пловдив е поискал спешни срещи с министъра на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван Шишков, с министъра на околната среда и водите Росица Карамфилова и с ръководството на „Български ВиК холдинг“ ЕАД. „Директно ще споделя с тях своето недоумение – как е възможно да разкопаеш толкова улици и след месеци да не си довършил нито една от тях?!“, категоричен бе д-р Кабаиванов.

Източник: pbnovini.com

Подобни публикации

Back to top button