Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Започнаха резервациите за полетите Пловдив – Манчестър

Цените на билетите и датите за новата линия са обявени на сайта на Летище Пловдив. Вижте кога стартират

Очакваните нови полети до Острова от Летище „Пловдив“ ще стартират в средата на месец декември тази година, а не от ноември, както бе обявено първоначално. Това става ясно от отворената тази нощ система за резервации на сайта на аеропорта.

Първият полет е на 16 декември, а възможните дати за избор включват полети до месец март 2024-а година.

Припомняме, че преговорите с нискотарифния превозвач Ryanair за конкретната линия започнаха през пролетта на т.г., а договорът с авиокомпанията е за 3 години.

Добрата новина идва само няколко дни, след като бе извършен последния полет по линията Пловдив – Истанбул. Те стартираха през февруари и просъществуваха 100 дни. Според данни на оператора Пегасус, към тях не е имало достатъчно интерес, за да бъдат продължени.

От друга страна ловци на евтини полети, коментираха пред Под тепето, че цените за летене до Манчестър от Пловдив и обратно, са много високи. Експерти изчислиха, че е по-евтино да пътуваш до София с автобус и да летиш пак с Райън еър до Ливърпул и после за 20 паунда да вземеш редовен автобус Ливърпул – Манчестър, вместо да платиш на сегашните оферти от 156 евро за еднопосочен билет.

Източник: podtepeto.com

Подобни публикации

Back to top button