Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
СпортТОП новини
Популярно

В Пловдив започва Световното първенство по гребане за младежи

Пловдив е домакин на Световното първенство по гребане за младежи до 23 години. Тържественото откриване е тази вечер в Летния театър на Бунарджика, но още от сутринта движението край Гребната база за автомобили, велосипеди и пешеходци се ограничава до 23-и юли. Единственият вход за автомобили с пропуски е откъм железопътния мост на река Марица. Останалите автомобили могат да достигат до паркингите пред Спортния диспансер, централния вход на стадион „Пловдив“ и пред хотел „Ландмарк“.

Движението на велосипедисти и пешеходци по алеите край Гребния канал се преустановява с ограда и се измества встрани от нея.

Състезанието ще се проведе на 2,5-километровия гребен канал в града, като първите стартове са на 19 юли, а финалите – на 23 юли.

Първенства от този ранг се провеждат в града под тепетата от 1999 година насам и това е дванадесетото домакинство на Пловдив на толкова голямо състезание.

Източник: ПловдивПрес

Подобни публикации

Back to top button