Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниТОП новини

Проверки, контрол и Великденски акции в „Северен“

Кметът на „Северен“ Венцислава Любенова с неизменния си седмичен отчет за свършеното от администрацията на района през изтеклата седмица.
Ето какво споделя г-жа Любенова:
Уважаеми жители на район „Северен“, през последната седмица в района извършихме следните дейности:
🦮Проверки от Пловдивски общински инспекторат и Общинска полиция за нерегламентираното разхождане на домашни кучета.
🫂Съвместна инициатива с хипермаркет „Лекси“ за даряване на хранителни продукти на нуждаещи се семейства по повод Великденските празници.
🪛Подмяна на изгнили и счупени ребра на градински пейки в района по сигнали от граждани.
🅿️Работна среща с директора на ОП „Паркиране и репатриране“ с акцент върху получените сигнали и тяхното изпълнение. Също така координиране на дейностите по организация и контрол на дейността по паркиране в района.
🧹Провеждане на акции за изчистване на битови отпадъци под терасите на жилищните блокове.
🚜Оглед и контрол на нерегламентираните сметища на общински и частни терени. Общинските терени се почистват от ОП Чистота, а на собствениците на частни имоти с образувани сметища се връчват предписания за почистване.
🚸Проведохме заседание на МКБППМН към район „Северен“. Определихме мерки за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.
🚘Проверка и облепяне на излезли от употреба МПС на територията на район „Северен“. Собствениците имат 3-месечен срок за преместване.
🗑Изграждане на специализирани джобове за контейнери за смет в района.
🟢Проверки съвместно с Пловдивски общински инспекторат и Общинска полиция по сигнали на граждани за нерегламентирано изхвърляне на битови отпадъци от строителен и битов тип в тревни площи и междублокови пространства.
✅Десетки граждани се срещнаха с нас по време на приемните дни през изминалата седмица. Те ни представиха различни казуси, по които активно работим за тяхното разрешаване.
Източник: Пловдив онлайн

Подобни публикации

Back to top button