Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Издирват с европейска заповед 30-годишен за убийството на Димитър от Стамболийски

30-годишният Рангел Бизурев е издирваният за убийството на 24-годишния Димитър Малинов в Цалапица. Към момента Бизурев е с издадена Европейска заповед за арест, изпратена до компетентните власти в Германия. Според  информация на полицията той е напуснал България на 24 юли, от летище София с предварително платен билет. По думите на прокуратурата в досието му има провинения от преди много години, които нямат общо със случая.

Както съобщихме по-рано, младежът е бил пребит до смърт на 20 юли около 22 часа, а след това е заровен.  Доказателствата сочат, че извършителят и жертвата са се познавали от няколко години, като между тях е имало финансови проблеми, заяви наблюдаващият прокурор в брифинг пред медиите.

“Никой не е дължал пари на другия обаче”, уточни тя. 

Тялото на Димитър е намерено на около 1 километър от мястото, където последно е видян. Убийството на Димитър е квалифицирано като такова, извършено с особена жестокост, а наказанието, което законът предвижда за такова престъпление, е от 15-20 години затвор, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.

В качеството на свидетели по случая са разпитани 13 лица, извършени са множество огледи, както и претърсвания и изземвания на няколко адреса, назначена е тройна съдебно-медицинска експертиза.

Източник: plovdivnow.bg

Подобни публикации

Back to top button