Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Водещото кариерно експо Career Show вече и в Пловдив

Водещото кариерно изложение за квалифицирани кадри Career Show 2023 вече и в град Пловдив. Събитието ще се проведе на 10 октомври в Международен панаир Пловдив, зала България. Над 50 от водещите работодатели в района ще се срещнат с квалифицирани кадри от града на тепетата, за да предложат възможности за работа и развитие.

Събитието на Career Show се разраства и за пръв път тази година водещото кариерно изложение ще се проведе в два допълнителни града – Пловдив и Варна. Така присъствените събития на Career Show стават общо три:
5 октомври, в зала Арена Армеец, София
10 октомври, в Международен панаир Пловдив
27 октомври, в Галерия “Графит”, Варна

Събитието ежегодно събира водещите работодатели в страната, за да ги срещне с хиляди квалифицирани професионалисти, търсещи нова и по-добра работа. Поради засиления интерес от страна на пловдивчани, тази година събитието ще се проведе на живо и в Пловдив. Участниците в Career Show 2023 – Plovdiv ще могат да се срещнат лично с водещите работодатели в града, които търсят нови попълнения за екипите си в Пловдив. Участието е напълно безплатно.

В последните години се забелязва значителен ръст на бизнесите, които отварят свои представителства в град Пловдив. Това е ясен знак за диверсификацията на пазара на труда и нарастващата популярност на града като място, на което работодателите могат да развиват успешно дейността си.

Несъмнено, с нарастващия брой компании в Пловдив, се увеличава нуждата от квалифицирани професионалисти. Следователно, пазарът на труда става по-конкурентен, а процесът по подбор изисква работодателите да търсят различни способи за привличане на таланти. Career Show дава възможност на компаниите да представят себе си като работодател пред участниците и да ги запознаят с възможностите и условията на труд в компанията.

“След 15 години в сферата на кариерните събития нашият екип е спечелил доверието на водещите работодатели в България и Европа и на хиляди професионалисти с различен опит и умения. За последните 2 години организирахме и множество виртуални събития, с които успяхме да помогнем на търсещите кариерно развитие от цялата страна. Естествена крачка за нас е да дадем възможност на повече хора да станат част от събитията на Career Show на живо. Идваме в Пловдив, за да представим пред участниците кариерните възможности в техния град и да им помогнем да изградят за себе си успешно и устойчиво бъдеще в града.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Източник: plovdivskinovini.bg

Подобни публикации

Back to top button