Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Съквартирантът на Станислав: Oстави ми бележка, на която пишеше, че си тръгва и че ми е благодарен за всичко

Продължава издирването на 24-годишния Станислав Станчев от Пловдив. Той е в неизвестност вече четвърти ден. В събота сутринта 24-годишният мъж разговаря със свой приятел. Именно негови приятели уведомяват полицията за изчезването му и започват собствено издирване.

През последните месеци Станислав Станчев е живеел под наем с негов приятел. 24-годишното момче е родом от пловдивското село Трилистник.

Свързахме се с кметът на селото, който разказа пред, че Станислав е отгледан от баба си и дядо си, тъй като майка му е починала преди няколко години. Баба му към момента е в чужбина, дядо му е починал. Единственият му близък човек на 24-годишното момче е баща му. Според приятелите на момчето обаче двамата не поддържат отношения.

Станислав не е взел със себе си лични документи, а само мобилен телефон, който е изключен.

Полицията също е започнала издирване.

“В събота в 6:45 часа беше последната ми връзка с него. Нямаме никаква представа къде е. В квартирата намерих бележка за това, че ми е благодарен за нещата, които съм правил за него. Пише, че си тръгва – без обяснения къде отива и какво ще прави. Търсим го из цял Пловдив. Никой не знае къде може да е. От два месеца е без работа, но за мен не е било проблем да поемам сметките“, разказа пред bTV Теодор, който живее на квартира със Станислав Станчев.

Всеки, който има информация, може да се свърже с органите на реда.

Източник: plovdiv24.bg

Подобни публикации

Back to top button