Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Община Пловдив изпрати в помощ на Царево 300 пакета с хранителни продукти и бутилирана вода

Община Пловдив изпрати 300 пакета с хранителни продукти и бутилирана вода за бедстващите хора в община Царево, съобщиха от общинската администрация. Със съдействието на Българския Червен кръст – Бургас те вече са разпределени на нуждаещите се.

Пакети достигнаха и в селата Кости, Бродилово, Фазаново и Кондолово, които са сред най-засегнатите от природното бедствие. Част от тях са предоставени и на пожарната, полицията, “Гранична полиция” и доброволците, които денонощно са на линия, за да овладеят щетите от стихията.

Хранителните пакети са закупени със средствата, които бяха предвидени за традиционния официален прием по случай Деня на Съединението и празник на Пловдив 6 септември. БТА припомня, че по разпореждане на кмета Здравко Димитров всички концерти, както и приемът, бяха отменени в знак на съпричастност към пострадалите съграждани по Южното Черноморие.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button