Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Над 200 сигнала са постъпили в Пожарната в Пловдив за последното денонощие

Повече от 200 сигнала с искане за съдействие са постъпили само през последното денонощие в оперативния център на Пловдивската пожарна, съобщиха оттам. Преобладаваща част от тях са били за разчистване на паднали клони и дървета върху автомобили. Извършени са над 150 аварийно-спасителни и помощни операции, ликвидирани са и 6 пожара.

Из целия град паднаха дървета и клони, като щетите бяха предимно материални. Читатели на “24 часа” се оплакаха, че при поражения върху колите им застрахователи им искат протокол от Пожарната, че местопроизшествието е посетено, а това губи времето както на пострадалите, така и на огнеборците.

Над 30 пожарникари и спасители работят  денонощно от падането на снега в събота вечерта. Основните пътни артерии в Пловдив вече са проходими и движението се извършва нормално, но целият наличен състав на Пожарната е терен и днес, разчистват се вътрешни улици, дворове на учебни и здравни заведения, както и площите пред търговски обекти.

Източник: 24 часа

Подобни публикации

Back to top button