Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Катастрофа между два тежкотоварни автомобила блокира движението на Голямоконарско шосе в Пловдив

Катастрофа между два тежкотоварни автомобила блокира движението на Голямоконарско шосе в Пловдив, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. Около 8:40 ч. днес е получен сигнал, че на входа на Голямоконарско шосе откъм автомагистрала “Тракия”, край завод “Либхер“, е настъпил сблъсък между камион и празна цистерна, която била обхваната от пламъци.

По предварителна информация няма пострадали хора. До приключване на гасителните действия от екипи на пожарната и извършване на оглед на местопроизшествието се въвежда временно ограничение на движението и в двете пътни ленти. Създадена е организация полицейски служители да подпомагат трафика и насочват водачите към други възможни маршрути.

Три пожарни екипа и аварийно спасителен отряд гасиха пожара, съобщиха от Регионалната дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” – Пловдив.

След пристигането на екипите на мястото на произшествието е установено, че едното от транспортните средства е било използвано за превоз на глюкоза, но е било празно. След замерване на въздуха от аварийния отряд е установено, че няма опасни вещества и продукти в атмосферата.

Предстои разчистване на платното.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button