Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

53 спасителни операции са извършени в Пловдивско

На общо 59 сигнала са реагирали звената на Регионална дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” (РДПБЗН) в Пловдив през изминалото денонощие, съобщиха за БТА от дирекцията.

В следствие на силния вятър са извършени 53 аварийно-спасителни и помощни операции, при които няма пострадали граждани или имущество. Ликвидирани са и шест пожара, като само в два от тях има причинени преки материални щети.

По инициатива на замeстник-кмета на община Пловдив Иван Стоянов вчера извънредно на работа в помощ на пожарната са извикани и екипи на общинското предприятие “Паркове и градини”, които също са работили по сигнали в различните квартали на града. Много от падналите дървета са скъсали жици, което е наложило и намеса на екипи на електроснабдяване.

Сред подадените сигнали са такива за висяща жилищна изолация, паднали дървета и клони върху автомобили и на пътното платно, висящи ламарини, неукрепени билбордове и информационни табели.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button